Page 1 of 6

Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:16 pm
by justin
If you find a bug or issue please post it in here. If you happen upon an error message please post that in here.

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:24 pm
by Kay
I keep getting these errors - Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/the182online/182online.com/forum/includes/bbcode.php on line 150

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:28 pm
by justin
WelshCake wrote:I keep getting these errors - Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/the182online/182online.com/forum/includes/bbcode.php on line 150

What were you doing when this occurred?

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:29 pm
by Kay
posting PM replies and thread replies, it's happened like ten times. sometimes posting works, sometimes it doesn't.

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:31 pm
by henry
This just happened to me posting in the random topic...

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:36 pm
by Raku
I got a template error just now, after I posted something in the random topic

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:40 pm
by Raku
Raku wrote:I got a template error just now, after I posted something in the random topic

I think it might be this one

Code: Select all

Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/the182online/182online.com/forum/includes/bbcode.php on line 150

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 4:41 pm
by justin
Should be fixed now.

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 6:39 pm
by Tyler
I think when someone posts a new post in the announcements stuff, like the changes topic, it has the new post blue icon on the wrong section. Like just before, coffee shampoo posted in the changes topic, and the blink section went blue, and I had read all the posts in the blink area already so it must've gone blue because of the post in the other one. Just wondering if it should light up on the announcements section instead?

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 6:45 pm
by Ryan.
No one would see it if it was in the announcements section because its at the bottom.
Its easier to view it if its in the the blink 182 section, and most people go in there so more people will see it

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 6:48 pm
by Tyler
Yeah suppose it makes sense but it's kinda weird. Maybe the announcements section should be on it's own at the top where the "update information" is atm, unless you're getting rid of that after this layout and stuff is no longer new.

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 11:11 pm
by Raku
Just got these

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected T_BOOLEAN_AND in /home/the182online/182online.com/forum/includes/bbcode.php on line 428

Warning: Unterminated comment starting line 1314 in /home/the182online/182online.com/forum/includes/session.php on line 1314

Fatal error: fatal flex scanner internal error--end of buffer missed in /home/the182online/182online.com/forum/includes/session.php on line 1314


Dang, forgot a code... Basically like 428 but it was a 6-- type code?

428 while trying to post this

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 11:15 pm
by justin
hm.

Re: Bug Reports

Posted: Sat May 14, 2011 11:20 pm
by Raku
I'm glad whatever it was died down, I thought the forum was going to die or something XD

Re: Bug Reports

Posted: Wed May 25, 2011 5:58 am
by Tyler
Not sure if these are just my browser fucking up or something, but the quick reply button won't load for ages but only in topics in this section. And before I edited one of my posts and it posted a copy of it with the edited part as well as leaving the old one there.

Re: Bug Reports

Posted: Wed May 25, 2011 5:55 pm
by TheOctopus
It's acting back up for me again! :O Sorry for any trouble I've been being with posting these error reports haha.

Return to the index page
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table '182online_forum.MENU_TABLE' doesn't exist [1146]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.

Please notify the board administrator or webmaster: webmaster@182online.com

Re: Bug Reports

Posted: Wed May 25, 2011 5:56 pm
by Raku
I was getting that error too and sometimes style of the board will like fall apart...

(White page with links and text)

Re: Bug Reports

Posted: Wed May 25, 2011 6:00 pm
by justin
If I'm online and those errors are happening it means I'm working on something.

Re: Bug Reports

Posted: Thu May 26, 2011 10:17 pm
by Tyler
edit: it decided to work again! But (for me) the banner home button is only half the picture

Re: Bug Reports

Posted: Fri May 27, 2011 8:37 am
by justin
Tyler wrote:edit: it decided to work again! But (for me) the banner home button is only half the picture


I'm trying to find a way to make it the whole banner. when i added the menu it split the banner up.